Wimpers & Wenkbrauwen

Epileren & Verven

• wenkbr epileren/waxen  – €18,50
• wenkbrauwen verven – €13,50
• wimpers verven – €13,50
• wenkbr & wimpers verven – €26,00

Wimperliftbehandeling/LVL

Tijdens deze behandeling worden uw wimpers gelift vanaf de wortel, waardoor uw wimpers langer en voller lijken. De wimpers worden tijdens de behandeling gekleurd, waardoor u een mooie oogopslag krijgt, zelfs vanaf het moment dat u wakker wordt! De behandeling houdt 6-10 weken en blijft prima zitten als u doucht, bij regen, zwemmen en als u transpireert!

Duur: +/-  60-75 min
Prijs: €50,00       Incl verven

Browlamination (Brow lift) 

Bij deze behandeling worden de wenkbrauwhaartjes in de gewenste richting geplaatst én op hun plek gehouden met een speciale lotion-formule.

Voorafgaand aan de brow lift behandeling wordt er samen gekeken naar welke look en wenkbrauwvorm het beste passen bij u als klant.

Na de brow lamination behandeling kun je de wenkbrauwen ook nog verven voor een extra dramatisch effect en/of ze prachtig in model laten brengen voor een nog mooier resultaat.

Het resultaat van de behandeling blijft tot 6-8 weken zichtbaar. Voor een optimaal resultaat kun je de wenkbrauwen elke dag even kort borstelen en je bent ready to go!

Duur: +/-  45 min
Prijs: €45,00

Duur: +/-  45-75 min
Prijs: €50,00       Incl verven OF styling

Duur: +/-  75 min
Prijs: €55,00       Incl verven + styling

Henna Brows

De behandeling voor de wenkbrauwen!

Uw wenkbrauwen worden in deze behandeling perfect in model gebracht dmv styling, waxen en verven.
Het verven gebeurd met Henna verf, welke ook op de huid pakt en heel mooi evt missende deeltjes van de wenkbrauw opvult.
Hoe lang de Henna blijft zitten, varieert per persoon, dit is afhankelijk van hoe u de wenkbrauwen verzorgt en hoeveel haartjes u heeft.
De verf blijft ongeveer 5 dagen op de huid zitten en 4 tot 6 weken op de haartjes.

Duur: +/- 60-75 min
Prijs: €45,00