Huidverbeterende behandelingen

Cenzaa-Acne

 • reiniging
 • peeling
 • verwijderen van onzuiverheden
 • (evt pakking)
 • dagelijkse verzorging
 • thuisadvies

Duur: +/- 45 min
Prijs: € 43,00 (excl. pakking)

Duur: +/- 60 min
Prijs: € 52,50 (incl. pakking)

Voor jongeren t/m 18 jaar geldt 10% korting op de behandeling.

Clear peeling (salicylzuur)

 • reiniging
 • fruitzuur peeling
 • verwijderen van onzuiverheden
 • (evt masker)
 • dagelijkse verzorging
 • thuisadvies

Voor jongeren t/m 18 jaar geldt 10% korting op de behandeling.

Duur:   +/- 60 min
Prijs: €55,00        (excl. masker)

Duur:   +/- 75 min
Prijs: €63,50        (incl. masker)

Deze peeling werkt antibacterieel en ontstekingsremmend. Het richt zich op bacteriën, donkere vlekken, verminderd overtollig talg en dode huidcellen.

Geschikt voor:
Acne-gevoelige huiden.

Cenzaa Age reduce Therapy

,,kuurbehandeling’’

De ultime workout voor de huid!
Deze behandeling is exclusief ontwikkeld voor intensieve huidverbetering.
De combinatie van bindweefsel massage met een fruitzuurpeeling maakt deze behandeling uniek.

Meerdere huidproblemen kunnen doelgericht aangepakt worden met de age reduce Therapy.
De vale huid, rimpels zijn een indicatie voor de age reduce Therapy.

Duur: +/- 60 min
Prijs losse behandeling: €75,00
Prijs kuur 6 behandelingen: €427,50
* Prijs kuurbehandeling is incl. 5% korting

Energy Bootcamp

,,kuurbehandeling’’

Heeft u huid een intensieve work-out nodig?
Boek dan de Energy Bootcamp!
Binnen 6 weken komt u huid in top-conditie en wordt deze op natuurlijke wijze verstevigd en verbeterd, dmv bindweefselmassage van het gezicht.

Duur: +/- 45 min
Prijs losse behandeling: €52,50
Prijs kuur 6 behandelingen: €299,25
* Prijs kuurbehandeling is incl. 5% korting

Peelings

Wat doet een peeling?
Een peeling zorgt d.m.v. zuren ervoor dat de bovenste huidlaag wordt verwijderd, zodat er een nieuwe gladde huid ontstaat.
De huid wordt hierdoor weer gladder, strakker en egaler.
In een gratis consult, kunt u aangeven wat u wilt verbeteren en vervolgens kunnen wij adviseren welke peeling (of combinatie van meerdere peelings) bij u past.

Hieronder vind u onze verschillende soorten ‘Peelings’

Deze peelings zijn te boeken in kuurverband, in 4 of 6 behandelingen, tegen 5% korting op de totaal prijs.

Brightening peeling (melkzuurpeeling)

Deze peeling heeft het vermogen om de huid goed te hydrateren, de huidskleur helderder te maken en de fijne lijntjes te verminderen.

Geschikt voor:
Droge huid, gevoelige huid, zonbeschadigde huid en een huid met hyperpigmentatie.

+/- 30 min    Prijs: €42,50
+/- 45 min    Prijs: €55,00 (incl. Masker)

Mela-pro Spot peel

Deze peeling maakt de huid gladder en verminderd donkere vlekken, ouderdomsvlekken en zelfs littekens in het gezicht.
Deze peeling is een combinatie van verschillende werkzame zuren, bedoeld om een kleiner, gericht gebied aan te stippen en dus te behandelen.

Geschikt voor:
Hyperpigmentatie en rimpels. 

Deze Peeling is altijd in combinatie met de Brightening peeling of Glow peeling.

+/- 30-45 min    Prijs: €60,00
+/- 45-60 min    Prijs: €72,50 (incl. Masker)

Glow peel (glycolzuurpeeling)

Deze peeling heeft een huidvernieuwende werking. De peeling zorgt ervoor dat er nieuwe cellen naar de oppervlakte komen, waardoor deze zorgt voor een onmiddellijke glans en een gladdere huidstructuur.

Geschikt voor:
Fijne lijntjes/rimpels en milde acne huid.

+/- 30 min    Prijs: €42,50
+/- 45 min    Prijs: €55,00 (incl. Masker)

Therapeel R3 (retinolpeeling)

Deze peeling biedt een andere vorm van exfoliatie, dankzij het vermogen om meer collageen en elastine aan te maken. Hij dringt ook dieper door in de huid in vergelijking met de andere peelings, waarbij het d.m.v. de werkzame stof retinol (Vit A) de cel vernieuwing stimuleert en de huid dikker wordt van binnenuit.
Deze peeling wordt ook wel de lunch-time peeling genoemd. (Snel en effectief!)

Geschikt voor:
De verouderde huid met rimpels en fijne lijntjes.

+/- 30 min      Prijs:  €52,50
+/- 45 min      Prijs:  €60,00 (incl. Masker)

De Dermapen behandeling

,,kuurbehandeling’’

De Dermapen is de nieuwste techniek op het gebied van microneedling en huidverbetering. De Dermapen maakt gebruik van miniscule naaldjes, die vibrerend kleine kanaaltjes in de huid maken. Deze kanaaltjes zijn niet zichtbaar met het blote oog, maar diep in de huid worden er ‘microverwondingen’ gemaakt, waardoor de huid op een natuurlijke manier wordt geactiveerd! Daardoor komen er in het bindweefsel groeifactoren vrij, die zorgen voor de aanmaak van collageen en elastine in de huid.

Na een aantal behandelingen zult u merken dat de huid steviger en gladder wordt, de rimpeldiepte afneemt, pigmentvlekjes en ontstane schade door de zon verminderen.
Uw huid zal er egaler en stralender uit gaan zien! Ook zijn huidindicaties als: acne, littekens, rosacea en couperose goed te behandelen met de Dermapen!

Aantal behandelingen:
Gemiddeld is er na +/- 4 weken verbetering te zien, maar het uiteindelijke resultaat is na meerdere behandelingen zichtbaar. De aanmaak van collageen en elastine is een geleidelijk proces, en heeft tijd nodig om de gewenste resultaten te bereiken. Afhankelijk van de huidindicatie zijn er gemiddeld 6 behandelingen nodig in kuurverband.
Er wordt altijd eerst een intake gesprek gehouden, 2 weken voor de eerste behandeling.

Duur: +/- 30 – 50 min.

~ Prijs: €95 per behandeling
(Gezicht tot kaaklijn)
~ Prijs: €110 per behandeling

(Gezicht + hals)
~ Prijs: €125 per behandeling
(Gezicht + hals + decolleté)

* Indien u een kuur van 6 behandelingen in één keer voldoet, ontvangt u 5% korting

Wij behandelen alleen als u de producten van Cenzaa gebruikt / gaat gebruiken, u ontvangt van ons op een startpakket 10% korting.
Het startpakket bestaat uit; Reiniging, Dag-nachtcrème en een SPF 50
(SPF 50 i.v.m. de dermapen behandeling)

Electro-coagulatie:

is een behandelmethode waarbij huidoneffenheden snel en eenvoudig verwijderd kunnen worden, dmv elektrische stroom.

De behandeling wordt uitgevoerd met een apparaat waarbij de huidoneffenheden worden verhit met een klein dun naaldje, waardoor elektrische stroom loopt.

Duur: +/-15min  *incl intake
Prijs: €39
* Elke vervolgbehandeling bedraagt €19,50
* Een vervolgbehandeling kan tot 4 weken na de behandeling worden geboekt.

Hieronder de huidoneffenheden die wij kunnen verwijderen:

Steelwratjes (fibromen)

Een steelwratje of fibroom is een goedaardige tumor van bindweefsel. Het zijn zachte elastische aangroeisels op de huid. De uitstulpingen zitten met een klein steeltje vast aan de huid. Fibromen zijn huidkleurig of bruin van kleur. Fibromen komen met name voor in ‘plooien’, bijvoorbeeld in de hals, rond de oogleden, op de romp, onder de borsten, in de liezen en de oksels.

Couperose, teleangiectasieën en spider naevi’s

Couperose, teleangiectasieën en spider naevi’s zijn allemaal rode huidaandoeningen. Deze huidaandoeningen hebben allemaal te maken met verwijde bloedvaatjes. De rode zichtbare vaatjes bevinden zich vaak rondom de neus, de wangen, de hals en/of decolleté. Bovengenoemde indicaties zijn onschuldig. Vaak is het cosmetisch storend en krijgen mensen met roodheden vaak nare opmerkingen te horen.

Couperose, teleangiectasieën en spider naevi’s zijn vaatjes die verwijdt zijn door bijvoorbeeld leeftijd, te veel zon of medicijngebruik. De elasticiteit van de vaatwanden kan hierdoor achteruitgaan wat ervoor zorgt dat de vaatjes niet meer kunnen samentrekken. De huid kleurt dan rood en/of er zijn duidelijk zichtbare vaatjes te zien. De vaatjes verdwijnen nooit vanzelf, en kunnen gemakkelijk door middel van coagulatie weggehaald worden. Hiervoor zijn meestal 1 á 2 behandelingen voor nodig.

Verruca Seborrhoica (ouderdomswratten)

Verruca seborrhoica, ook wel ouderdomswratten genoemd, is een volkomen goedaardige aangroeisel van de huid. Deze huidaandoening is het gevolg van de ouder wordende huid en komt vooral voor bij oudere mensen van boven 50 jaar. Bij zowel mannen als vrouwen komen ouderdomswratten even vaak voor. Vaak bevinden deze zich op de romp, de handruggen, onderarmen en het gelaat.

Informatie over de behandeling
Behandeling

Tijdens de behandeling gaat de huidspecialist met een klein naaldje oppervlakkig de huid in. Het naaldje wordt warm door middel van elektrische stroom, daardoor lossen de eiwitten in het bloedvaatje op. Het bloed stolt en het vaatje wordt hierdoor dicht gebrand. De behandeling kan als enigszins pijnlijk worden ervaren maar wordt door de meeste mensen goed verdragen. U ervaart korte prikjes waarna de huid een beetje branderig aan kan voelen. Als gevolg van de warmteontwikkeling zal de huid op de dag van de behandeling wat warm aanvoelen en rood zien. Binnen enkele dagen na de behandeling kunnen kleine korstjes zichtbaar worden, het lichaam voert deze korstjes zelf weer af. De huid wordt aan het eind van de behandeling direct gekoeld.

Bij een steelwratje wordt het steeltje doorgesneden met een dunne hete naald. Er kan hierna een klein korstje onstaan dat na enkele dagen er vanzelf afvalt. U voelt hier vrijwel niets van.

Na de behandeling

Na de behandeling kan de behandelde huid nog enkele uren wat rood zijn. Tevens kunnen er korstjes ontstaan. Deze verdwijnen binnen enkele dagen tot een week. Ga er zelf niet aan krabben! Het behandelde gebied kan tijdelijk licht roze, licht bruin of bleker van kleur worden. Deze verkleuring van de huid is na enkele weken weer normaal. Het is belangrijk om de eerste 2 weken na de behandeling de zon en zonnebank te mijden en een zonnebrandcrème (minimaal factor 30) te smeren.

Green Sea Peel 

De GREEN SEA PEEL is een 100% natuurlijke peeling zonder chemische zuren. De hoofdsamenstelling van dit product wordt puur uit de zee geoogst. In tegenstelling tot chemische peelings die zijn gebaseerd op pH en zuurgraad, werkt deze peeling door het stimuleren van de cellen, de oude huidcellen te verwijderen en nieuwe huidcellen te regenereren.

Wat doet het?

Het verhoogd de doorbloeding, de voeding, de zuurstof toevoer en het stimuleert huidvernieuwing en cel metabolisme. Gevolg is dat je huid zichtbaar meer energie krijgt, structuur fijner wordt, je kleur egaler en onzuiverheden minder.

Effecten van de Green Sea Peel:
Fijne lijntjes, Rimpels / Anti-aging, Droge / vochtarme huid, Pigmentvlekken, Dikke/verhoornde huid, Acne / Vette huid / Grove poriën, Zonbeschadigde huid.

Duur: +/- 45 min                  Duur: incl. reinigen +/- 60 min
Prijs: €85,00                  Prijs: incl. reinigen €95,00

 * Indien u een kuur van 4 behandelingen in één keer voldoet, ontvangt u 5% korting

Carboxy Therapie

Carboxy staat voor kooldioxide (CO2). Dit is een onzichtbaar, geurloos gas. Het zit in de lucht die we inademen en het komt in het menselijk lichaam vrij bij verbrandingsprocessen.
De behandeling kan los worden toegepast of in combinatie met o.a. de dermapen, de Pinkshooter, bindweefsel massage en gezichtsbehandelingen.

Wat doet het?

Het CO2 gel masker is een behandeling die steeds meer vrouwen en mannen in de wereld ondergaan. Het wordt ingezet om de huid jonger te maken door deze van binnenuit van zuurstof te voorzien. De donkere kringen rond de ogen zullen verminderen en de huid wordt strakker en egaler. De cellen functioneren beter waardoor de elastine- en collageenproductie wordt gestimuleerd. Tijdens de behandeling geeft het masker een verkwikkend gevoel.

Effecten van de Carboxy therapie:

Liften van gelaat en hals: anti-aging, Verminderen van rimpels/lijntjes, Verminderen van donkere kringen *,  Slinken van vetwallen onder de ogen *, Verkleinen van poriën *, Het verminderen van pigmentvlekken *, Vervagen van littekens *, Het verminderen van rosacea/couperose *, Het verminderen van acne *.

* in kuurverband

Duur: +/- 45 min
Prijs: €69,50

 * Indien u een kuur van 4-6 behandelingen in één keer voldoet, ontvangt u 5% korting

Pink-shooter

 De Pink-shooter behandeling is een behandeling waarbij de huid gestimuleerd wordt om aan het werk te gaan. Door de stimulatie van de fibroblastcellen, wordt de huid aangezet tot het produceren van collageen en elastine, wat zorgt voor een verbeterde stevigheid en elasticiteit van de huid.

Wat doet het?

De Pink-Shooter is een gezichtsbehandeling waarbij door middel van minuscule naaldjes kleine gaatjes in de huid worden geprikt en tegelijkertijd werkstoffen in de huid worden afgegeven.

De Pink-Aging-behandeling is een dermatologische behandeling met een medisch gecertificeerd apparaat die fibroblastcellen stimuleert en het huidmetabolisme verbetert via een dynamische activering van 56 werkzame componenten. De stimulatie van de fibroblastcellen zorgt onder andere voor een verbeterde stevigheid en elasticiteit van de huid.

Deze behandeling revitaliseert de huid van binnenuit en geeft hem een directe boost. Na 1 behandeling voelt de huid gladder en steviger. Je ziet dat de Pink-shooter de kleur en de textuur van de huid verbetert. De natuurlijk glans van de huid wordt na 1 behandeling al mooier.

Effecten van de Pink-Shooter:

Het verminderen van littekentjes, meer elasticiteit in de huid,  rimpelvervaging,  verstevigen van de huid,  een egalere huid,  een mooiere teint,  vochtregulering in de huid.

Duur: +/- 60 min
Prijs: €85,00

 * Indien u een kuur van 4-6 behandelingen in één keer voldoet, ontvangt u 5% korting

 Ultra V-Lift Masker

Liftend, verhelderend en verstevigend

 

Het Ultra V-Lift Masker is gemaakt om fijne lijntjes te behandelen, de huid zichtbaar te liften, poriën te reinigen en te verstevigen en de huid te verbeteren door dode huidcellen te verwijderen.
Bij een enkele behandeling ziet u dat de huid ligt gelift is en dat de huid iets meer straalt. In kuurverband wordt de huid permanent gelift, helderder en fijner qua structuur. Deze behandeling kan het gehele jaar door, dus grijp lekker de kans om deze topper te ondergaan. Het ultra V-lift masker is bij elke behandeling en/of los te boeken.

Duur: +/- 30-45 min
Prijs: €45,00
* Indien u een kuur van 4-6 behandelingen in één keer voldoet, ontvangt u 5% korting

Prijs (in behandeling): €35,00

THREAD-FILL AMPUL

Draadlift-therapie zonder naalden
(Nano Collageendraad serum)

De collageen serum behandeling is momenteel de trend voor het verminderen van rimpels. Naarmate we ouder worden gaan we steeds meer collageen verliezen en ontstaan de eerste rimpels. De collageen draadlift helpt om fijne rimpels te vervagen en zorgt voor meer volume in het hele gezicht, zoals voorhoofd, fronsrimpel, neuslippenplooi, ogen, mond en wangen. En dat zonder pijn. Het is ideaal voor zowel mannen als vrouwen, deze behandeling kan ook in de zomer worden uitgevoerd.

Wat doen de Nano Collageen draden:

 • Verhoogt de elasticiteit
 • Hydrateert de huid
 • Verbetert de dichtheid
 • Verbetert het volume
 • Geeft een liftend effect
 • Jeugdige uitstraling


  * Indien u een kuur van 4 behandelingen in één keer voldoet, ontvangt u 5% korting

Behandeling :

 • Reiniging
 • Enzymatische peeling
 • Lichte (micro-)needling
 • Hyaluron vulpoeder
 • Collageendraad serum 

 

Duur: +/- 60 min
Prijs: € 85,00

 

Hoe werkt het?

Met de behandeling wordt een speciale collageen ampul met collageen draden op de huid aangebracht. Deze ampul smelt door de speciale formule en techniek in de rimpel. De draadjes lossen op in kleine nanodeeltjes en wordt volledig opgenomen door de huid, waar het de collageen aanmaak gaat stimuleren en het bestaande collageen netwerk versterkt. Waardoor rimpeltjes worden verzacht en de huid wordt verstevigd.

Kuur en onderhoud.

Je start met een kuur van 4 behandelingen om de 10-14 dagen en na 3-4 maanden weer één onderhoudsbehandeling, deze tijd heeft je huid nodig om collageen aan te maken. 

Andere opties mogelijk met de Thread-fill behandeling? Jazeker!

In plaats van lichte needling kan er ook met andere huidvoorbehandelingsmethoden gewerkt worden zoals:

– Carboxy therapie
Duur: +/- 75 min
Prijs: € 99,95

– Energy bootcamp (bindweefsel massage)
Duur: +/- 60 min
Prijs: € 85,00

– V-lift
Duur: +/- 75 min
Prijs: € 99,95

– Pink-shooter
Duur: +/- 60 min
Prijs: € 85,00

 

Is het blijvend?

Een eenmalige behandeling is een mooie boost, maar voor het beste resultaat adviseren we een kuur. Bij elke persoon zal het resultaat anders zijn, dit is van vele factoren afhankelijk en is daarom vooraf helaas niet te voorspellen. Voor een langdurig resultaat, is het van belang deze behandeling bij te houden.

Na de behandeling.

De eerste 6 uur na de behandeling: mag het gezicht niet nat worden! Dit is om de collageen werkstoffen optimaal in te laten trekken in de huid.
De eerste 12 uur na de behandeling: niet sporten ivm zweten, geen sauna en niet zwemmen.
De eerste 7 dagen: direct zonlicht of zonnebank vermijden en de huid beschermen met SPF 50.