Huidverbeterende behandelingen

De Dermapen behandeling

De Dermapen is de nieuwste techniek op het gebied van microneedling en huidverbetering. De Dermapen maakt gebruik van miniscule naaldjes, die vibrerend kleine kanaaltjes in de huid maken. Deze kanaaltjes zijn niet zichtbaar met het blote oog, maar diep in de huid worden er ‘microverwondingen’ gemaakt, waardoor de huid op een natuurlijke manier wordt geactiveerd! Daardoor komen er in het bindweefsel groeifactoren vrij, die zorgen voor de aanmaak van collageen en elastine in de huid.

Na een aantal behandelingen zult u merken dat de huid steviger en gladder wordt, de rimpeldiepte afneemt, pigmentvlekjes en ontstane schade door de zon verminderen.
Uw huid zal er egaler en stralender uit gaan zien! Ook zijn huidindicaties als: acne, littekens, rosacea en couperose goed te behandelen met de Dermapen!

Aantal behandelingen:
Gemiddeld is er na +/- 4 weken verbetering te zien, maar het uiteindelijke resultaat is na meerdere behandelingen zichtbaar. De aanmaak van collageen en elastine is een geleidelijk proces, en heeft tijd nodig om de gewenste resultaten te bereiken. Afhankelijk van de huidindicatie zijn er gemiddeld 3 à 4 behandelingen nodig in kuurverband.
Er wordt altijd eerst een intake gesprek gehouden, 2 weken voor de eerste behandeling.

Duur: +/- 40 min.
Prijs: €125 per behandeling
Kuur van 4 behandelingen €450

Energy Bootcamp

,,kuurbehandeling’’

Heeft u huid een intensieve work-out nodig?
Boek dan de Energy Bootcamp!
Binnen 4 weken komt u huid in top-conditie en wordt deze op natuurlijke wijze verstevigd en verbeterd, dmv bindweefselmassage van het gezicht.

Duur: +/-35 min
Prijs: €45,00
(kuur van 6 behandelingen in 1 keer voldaan =  €250)

Cenzaa age reduce Therapy

,,kuurbehandeling’’

De ultime workout voor de huid!
Deze behandeling is exclusief ontwikkeld voor intensieve huidverbetering.
De combinatie van bindweefsel massage met een fruitzuurpeeling maakt deze behandeling uniek.

Meerdere huidproblemen kunnen doelgericht aangepakt worden met de age reduce Therapy.
De vale huid, rimpels zijn een indicatie voor de age reduce Therapy.

Duur: +/-45 min
Prijs: €55,00

Cenzaa protect en brightning

,,kuurbehandeling’’

Intensieve en doeltreffende huidverbetering!
Deze behandeling zorgt er in kuurvorm voor dat huidproblemen zoals hyperpigmentatie en pigmentatie, ontstaan na uv-schade verminderen.
De huid zal er egaler en vitaler uit gaan zien.

Duur: +/-30 min
Prijs: €35,00

Kuur 6x in 1 keer voldaan €200.

Cenzaa rocacea of littekenbehandeling 

Tijdens deze behandeling maakt u kennis met de bijzondere Cenzaa rituelen, waarbij u wordt meegevoerd op een droom- en geur reis.
De behandeling is speciaal gericht op een huid  met rosacea of een huid met (plaatselijke) littekentjes.
De therapeutische producten zullen de huid herstellen, kalmeren en beschermen.
Na een aantal behandelingen vindt er een zichtbare verbetering plaats.

Duur: +/- 90 min
Prijs: €65,00

Cenzaa Hyaluron Therapy

Ultieme vochtbehandeling!

Pure ontspanning, waarbij uw huid met Hyaluron wordt behandeld waardoor de huid optimaal gehydrateerd wordt en zijdezacht uitziet. Deze behandeling is ook erg goed na bijv. een (zon) vakantie

Duur: +/-90 min
Prijs: €75,00

Electro-coagulatie:

is een behandelmethode waarbij huidoneffenheden snel en eenvoudig verwijderd kunnen worden, dmv elektrische stroom.
De behandeling wordt uitgevoerd met een apparaat waarbij de huidoneffenheden worden verhit met een klein dun naaldje, waardoor elektrische stroom loopt.
Hieronder de huidoneffenheden die wij kunnen verwijderen:

Steelwratjes (fibromen)

Een steelwratje of fibroom is een goedaardige tumor van bindweefsel. Het zijn zachte elastische aangroeisels op de huid. De uitstulpingen zitten met een klein steeltje vast aan de huid. Fibromen zijn huidkleurig of bruin van kleur. Fibromen komen met name voor in ‘plooien’, bijvoorbeeld in de hals, rond de oogleden, op de romp, onder de borsten, in de liezen en de oksels.

Verruca Seborrhoica (ouderdomswratten)

Verruca seborrhoica, ook wel ouderdomswratten genoemd, is een volkomen goedaardige aangroeisel van de huid. Deze huidaandoening is het gevolg van de ouder wordende huid en komt vooral voor bij oudere mensen van boven 50 jaar. Bij zowel mannen als vrouwen komen ouderdomswratten even vaak voor. Vaak bevinden deze zich op de romp, de handruggen, onderarmen en het gelaat.

Couperose, teleangiectasieën en spider naevi’s

zijn allemaal rode huidaandoeningen. Deze huidaandoeningen hebben allemaal te maken met verwijde bloedvaatjes. De rode zichtbare vaatjes bevinden zich vaak rondom de neus, de wangen, de hals en/of decolleté. Bovengenoemde indicaties zijn onschuldig. Vaak is het cosmetisch storend en krijgen mensen met roodheden vaak nare opmerkingen te horen.

Couperose, teleangiectasieën en spider naevi’s zijn vaatjes die verwijdt zijn door bijvoorbeeld leeftijd, te veel zon of medicijngebruik. De elasticiteit van de vaatwanden kan hierdoor achteruitgaan wat ervoor zorgt dat de vaatjes niet meer kunnen samentrekken. De huid kleurt dan rood en/of er zijn duidelijk zichtbare vaatjes te zien. De vaatjes verdwijnen nooit vanzelf, en kunnen gemakkelijk door middel van coagulatie weggehaald worden. Hiervoor zijn meestal 1 á 2 behandelingen voor nodig.

Behandeling

Tijdens de behandeling gaat de huidspecialist met een klein naaldje oppervlakkig de huid in. Het naaldje wordt warm door middel van elektrische stroom, daardoor lossen de eiwitten in het bloedvaatje op. Het bloed stolt en het vaatje wordt hierdoor dicht gebrand. De behandeling kan als enigszins pijnlijk worden ervaren maar wordt door de meeste mensen goed verdragen. U ervaart korte prikjes waarna de huid een beetje branderig aan kan voelen. Als gevolg van de warmteontwikkeling zal de huid op de dag van de behandeling wat warm aanvoelen en rood zien. Binnen enkele dagen na de behandeling kunnen kleine korstjes zichtbaar worden, het lichaam voert deze korstjes zelf weer af. De huid wordt aan het eind van de behandeling direct gekoeld.

Bij een steelwratje wordt het steeltje doorgesneden met een dunne hete naald. Er kant hierna een klein korstje onstaan dat na enkele dagen er vanzelf afvalt. U voelt hier vrijwel niets van.

Na de behandeling

Na de behandeling kan de behandelde huid nog enkele uren wat rood zijn. Tevens kunnen er korstjes ontstaan. Deze verdwijnen binnen enkele dagen tot een week. Ga er zelf niet aan krabben! Het behandelde gebied kan tijdelijk licht roze, licht bruin of bleker van kleur worden. Deze verkleuring van de huid is na enkele weken weer normaal. Het is belangrijk om de eerste 2 weken na de behandeling de zon en zonnebank te mijden en een zonnebrandcrème (minimaal factor 30) te smeren.

Prijs: €39 (duur 15 min)
incl intake en nabehandeling