Huidverbeterende behandelingen

Cenzaa-Acne

 • reiniging
 • peeling
 • masker
 • verwijderen van onzuiverheden
 • (evt pakking)
 • dagelijkse verzorging
 • thuisadvies

Voor jongeren t/m 20 jaar geldt 10% korting op de behandeling.

Duur: +/-45 min
Prijs: € 37,50 (excl. pakking)
Prijs: € 45,00 (incl. pakking)

Cenzaa protect en brightning

,,kuurbehandeling’’

Intensieve en doeltreffende huidverbetering!
Deze behandeling zorgt er in kuurvorm voor dat huidproblemen zoals hyperpigmentatie en pigmentatie, ontstaan na uv-schade verminderen.
De huid zal er egaler en vitaler uit gaan zien.

Duur: +/-30 min
Prijs losse behandeling: €35,00
Prijs kuur 6 behandelingen: €199,50

* Prijs kuurbehandeling is incl. 5% korting

Cenzaa Acne Clearifying

Geschikt voor de zeer onzuivere en verdikte huid.

In deze behandeling wordt met fruitzuren gewerkt, welke ervoor zorgen dat de bovenste laag dode huidcellen wordt verwijderd, waardoor de poriën minder snel zullen verstoppen, zodat de acne verminderd.

 • reiniging
 • masker
 • fruitzuren
 • verwijderen van onzuiverheden
 • dagelijkse verzorging (serum, creme, spf 50)
 • evt thuisadvies

Duur: +/- 60 min
Prijs: € 47,50

Energy Bootcamp

,,kuurbehandeling’’

Heeft u huid een intensieve work-out nodig?
Boek dan de Energy Bootcamp!
Binnen 6 weken komt u huid in top-conditie en wordt deze op natuurlijke wijze verstevigd en verbeterd, dmv bindweefselmassage van het gezicht.

Duur: +/- 45 min
Prijs losse behandeling: €50,00
Prijs kuur 6 behandelingen: €285,00
* Prijs kuurbehandeling is incl. 5% korting

Cenzaa Age reduce Therapy

,,kuurbehandeling’’

De ultime workout voor de huid!
Deze behandeling is exclusief ontwikkeld voor intensieve huidverbetering.
De combinatie van bindweefsel massage met een fruitzuurpeeling maakt deze behandeling uniek.

Meerdere huidproblemen kunnen doelgericht aangepakt worden met de age reduce Therapy.
De vale huid, rimpels zijn een indicatie voor de age reduce Therapy.

Duur: +/- 60min
Prijs losse behandeling: €65,00
Prijs kuur 6 behandelingen: €370,00
* Prijs kuurbehandeling is incl. 5% korting

De Dermapen behandeling

,,kuurbehandeling’’

De Dermapen is de nieuwste techniek op het gebied van microneedling en huidverbetering. De Dermapen maakt gebruik van miniscule naaldjes, die vibrerend kleine kanaaltjes in de huid maken. Deze kanaaltjes zijn niet zichtbaar met het blote oog, maar diep in de huid worden er ‘microverwondingen’ gemaakt, waardoor de huid op een natuurlijke manier wordt geactiveerd! Daardoor komen er in het bindweefsel groeifactoren vrij, die zorgen voor de aanmaak van collageen en elastine in de huid.

Na een aantal behandelingen zult u merken dat de huid steviger en gladder wordt, de rimpeldiepte afneemt, pigmentvlekjes en ontstane schade door de zon verminderen.
Uw huid zal er egaler en stralender uit gaan zien! Ook zijn huidindicaties als: acne, littekens, rosacea en couperose goed te behandelen met de Dermapen!

Aantal behandelingen:
Gemiddeld is er na +/- 4 weken verbetering te zien, maar het uiteindelijke resultaat is na meerdere behandelingen zichtbaar. De aanmaak van collageen en elastine is een geleidelijk proces, en heeft tijd nodig om de gewenste resultaten te bereiken. Afhankelijk van de huidindicatie zijn er gemiddeld 6 behandelingen nodig in kuurverband.
Er wordt altijd eerst een intake gesprek gehouden, 2 weken voor de eerste behandeling.

Duur: +/- 30 – 40 min.

~ Prijs: €100 per behandeling
(Gezicht tot kaaklijn)
~ Prijs: €125 per behandeling
(Gezicht + hals)

* Indien u een kuur van 6 behandelingen in één keer voldoet, ontvangt u 5% korting

Wij behandelen alleen als u de producten van Cenzaa gebruikt / gaat gebruiken, u ontvangt van ons op een startpakket 10% korting.
Het startpakket bestaat uit; Reiniging, Dag-nachtcrème en een SPF 50
(SPF 50 i.v.m. de dermapen behandeling)

Electro-coagulatie:

is een behandelmethode waarbij huidoneffenheden snel en eenvoudig verwijderd kunnen worden, dmv elektrische stroom.

De behandeling wordt uitgevoerd met een apparaat waarbij de huidoneffenheden worden verhit met een klein dun naaldje, waardoor elektrische stroom loopt.

Duur: +/-15min  *incl intake
Prijs: €39
* Elke vervolgbehandeling bedraagt €15,00
* Een vervolgbehandeling kan tot 4 weken na de behandeling worden geboekt.

Hieronder de huidoneffenheden die wij kunnen verwijderen:

Steelwratjes (fibromen)

Een steelwratje of fibroom is een goedaardige tumor van bindweefsel. Het zijn zachte elastische aangroeisels op de huid. De uitstulpingen zitten met een klein steeltje vast aan de huid. Fibromen zijn huidkleurig of bruin van kleur. Fibromen komen met name voor in ‘plooien’, bijvoorbeeld in de hals, rond de oogleden, op de romp, onder de borsten, in de liezen en de oksels.

Verruca Seborrhoica (ouderdomswratten)

Verruca seborrhoica, ook wel ouderdomswratten genoemd, is een volkomen goedaardige aangroeisel van de huid. Deze huidaandoening is het gevolg van de ouder wordende huid en komt vooral voor bij oudere mensen van boven 50 jaar. Bij zowel mannen als vrouwen komen ouderdomswratten even vaak voor. Vaak bevinden deze zich op de romp, de handruggen, onderarmen en het gelaat.

Couperose, teleangiectasieën en spider naevi’s

zijn allemaal rode huidaandoeningen. Deze huidaandoeningen hebben allemaal te maken met verwijde bloedvaatjes. De rode zichtbare vaatjes bevinden zich vaak rondom de neus, de wangen, de hals en/of decolleté. Bovengenoemde indicaties zijn onschuldig. Vaak is het cosmetisch storend en krijgen mensen met roodheden vaak nare opmerkingen te horen.

Couperose, teleangiectasieën en spider naevi’s zijn vaatjes die verwijdt zijn door bijvoorbeeld leeftijd, te veel zon of medicijngebruik. De elasticiteit van de vaatwanden kan hierdoor achteruitgaan wat ervoor zorgt dat de vaatjes niet meer kunnen samentrekken. De huid kleurt dan rood en/of er zijn duidelijk zichtbare vaatjes te zien. De vaatjes verdwijnen nooit vanzelf, en kunnen gemakkelijk door middel van coagulatie weggehaald worden. Hiervoor zijn meestal 1 á 2 behandelingen voor nodig.

Informatie over de behandeling
Behandeling

Tijdens de behandeling gaat de huidspecialist met een klein naaldje oppervlakkig de huid in. Het naaldje wordt warm door middel van elektrische stroom, daardoor lossen de eiwitten in het bloedvaatje op. Het bloed stolt en het vaatje wordt hierdoor dicht gebrand. De behandeling kan als enigszins pijnlijk worden ervaren maar wordt door de meeste mensen goed verdragen. U ervaart korte prikjes waarna de huid een beetje branderig aan kan voelen. Als gevolg van de warmteontwikkeling zal de huid op de dag van de behandeling wat warm aanvoelen en rood zien. Binnen enkele dagen na de behandeling kunnen kleine korstjes zichtbaar worden, het lichaam voert deze korstjes zelf weer af. De huid wordt aan het eind van de behandeling direct gekoeld.

Bij een steelwratje wordt het steeltje doorgesneden met een dunne hete naald. Er kant hierna een klein korstje onstaan dat na enkele dagen er vanzelf afvalt. U voelt hier vrijwel niets van.

Na de behandeling

Na de behandeling kan de behandelde huid nog enkele uren wat rood zijn. Tevens kunnen er korstjes ontstaan. Deze verdwijnen binnen enkele dagen tot een week. Ga er zelf niet aan krabben! Het behandelde gebied kan tijdelijk licht roze, licht bruin of bleker van kleur worden. Deze verkleuring van de huid is na enkele weken weer normaal. Het is belangrijk om de eerste 2 weken na de behandeling de zon en zonnebank te mijden en een zonnebrandcrème (minimaal factor 30) te smeren.

Green Sea Peel 

De GREEN SEA PEEL is een 100% natuurlijke peeling zonder chemische zuren. De hoofdsamenstelling van dit product wordt puur uit de zee geoogst. In tegenstelling tot chemische peelings die zijn gebaseerd op pH en zuurgraad, werkt deze peeling door het stimuleren van de cellen, de oude huidcellen te verwijderen en nieuwe huidcellen te regenereren.

Wat doet het?

Het verhoogd de doorbloeding, de voeding, de zuurstof toevoer en het stimuleert huidvernieuwing en cel metabolisme. Gevolg is dat je huid zichtbaar meer energie krijgt, structuur fijner wordt, je kleur egaler en onzuiverheden minder.

Effecten van de Green Sea Peel:
Fijne lijntjes, Rimpels / Anti-aging, Droge / vochtarme huid, Pigmentvlekken, Dikke/verhoornde huid, Acne / Vette huid / Grove poriën, Zonbeschadigde huid.

Duur: +/- 45 min                  Duur: incl. reinigen +/- 60 min
Prijs: €85,00                  Prijs: incl. reinigen €95,00

 * Indien u een kuur van 4 behandelingen in één keer voldoet, ontvangt u 5% korting

Carboxy Therapie

Carboxy staat voor kooldioxide (CO2). Dit is een onzichtbaar, geurloos gas. Het zit in de lucht die we inademen en het komt in het menselijk lichaam vrij bij verbrandingsprocessen.
De behandeling kan los worden toegepast of in combinatie met o.a. de dermapen, de Pinkshooter, bindweefsel massage en gezichtsbehandelingen.

Wat doet het?

Het CO2 gel masker is een behandeling die steeds meer vrouwen en mannen in de wereld ondergaan. Het wordt ingezet om de huid jonger te maken door deze van binnenuit van zuurstof te voorzien. De donkere cirkels rond de ogen zullen verminderen en de huid wordt strakker en egaler. De cellen functioneren beter waardoor de elastine- en collageenproductie wordt gestimuleerd. Tijdens de behandeling geeft het masker een verkwikkend gevoel.

Effecten van de Carboxy therapie:

Liften van gelaat en hals: anti-aging, Verminderen van rimpels/lijntjes, Verminderen van donkere kringen *,  Slinken van vetwallen onder de ogen *, Verkleinen van poriën *, Het verminderen van pigmentvlekken *, Vervagen van littekens *, Het verminderen van rosacea/couperose *, Het verminderen van acne *. 

* in kuurverband

Duur: +/- 45 min
Prijs: €69,50

 * Indien u een kuur van 4-6 behandelingen in één keer voldoet, ontvangt u 5% korting

Pink-Shooter

 De Pink-Aging-behandeling is een behandeling die fibroblastcellen stimuleert en het huidmetabolisme verbetert. De stimulatie van fibroblastcellen zorgt onder andere voor een verbeterde stevigheid en elasticiteit van de huid.

Wat doet het?

Deze Pink shooter revitaliseert de huid van binnenuit en geeft de huid een directe boost. Na 1 behandeling voelt de huid gladder en steviger. De natuurlijke glans van de huid wordt na 1 behandeling al mooier. Pink shooter verbetert dus de kleur en de textuur van de huid.

De gaatjes die de Pink shooter in de huid maakt zijn niet zichtbaar maar zorgen voor een stimulatie van het activeren van het herstelproces in de huid. Dit resulteert in een maximale productie van collageen en elastine, dit zijn de bestandsdelen die in de huid verantwoordelijk zijn voor de stevigheid en elasticiteit. Deze extra aanmaak van collageen en elastine zorgt voor een ware en extreem zichtbare facelift, zonder chirurgische ingreep! Omdat lijntjes en rimpels vaak ontstaan door een tekort aan collageen en elastine maakt deze behandeling uw huid strakker, gladder en voller! Micro needling is een intensievere behandeling dan een skin-roller behandeling omdat er dieper in de eerste huidlaag wordt behandeld.

Effecten van de Pink-Shooter:

Het verminderen van littekentjes, meer elasticiteit in de huid, rimpelvervaging, verstevigen van de huid, een egalere huid, een mooiere teint, vochtregulering in de huid.

Duur: +/- 60 min
Prijs: €85,00

 * Indien u een kuur van 4-6 behandelingen in één keer voldoet, ontvangt u 5% korting