OVER ONS

MANDY

Mijn naam is Mandy Tak, eigenaresse van salon Skincare Noord-Holland.

Alweer 30 jaar ben ik gediplomeerd schoonheidsspecialiste. Mijn kennis van de huid is door de jaren enorm toegenomen door het volgen van veel theorie- en praktijktrainingen. De trainingen die ik o.a gevolgd heb zijn de Dermapen, bindweefselmassage, acné-specialisatie, fruitzuren en electro-coagulatie.

De passie voor dit mooie vak is in de jaren alleen maar gegroeid! Ik kijk goed naar de huid wat deze nodig heeft, om de huid(conditie) te kunnen verbeteren. Samen met de klant kan ik een behandelplan opstellen, om dit voor elkaar te krijgen. Het mooiste is om te zien dat er met de juiste producten thuis, en de juiste behandelingen in de salon zo’n fantastische huidverbetering kan ontstaan! Wat ik belangrijk vind in mijn werk, is dat de klant zich welkom en fijn voelt in de salon, en met alle vragen bij ons terecht kan!

LYNN

Mijn naam is Lynn Huisman.

Toen Mandy bij de opening van de salon, in februari 2019, iemand zocht om het team te versterken was ik de gelukkige. Vanaf mei 2019 ben ik werkzaam in dit prachtige bedrijf waar de klant voorop staat. Zelf vind ik tijd en begrip voor de klant erg belangrijk en het werken bij Skincare sluit daardoor erg bij mij aan.

Vanaf 2014 mag in mijzelf gediplomeerd Allround schoonheidsspecialiste noemen. Ik ben o.a. gespecialiseerd in Acné en bindweefselmassage. Mensen ontspanning bieden en helpen met huidproblemen is mijn passie. En natuurlijk blijven we niet stilstaan en leren we elk jaar weer wat bij. Zo kunnen wij blijven helpen en alles voor u eruit halen wat mogelijk is.

Hopelijk tot snel!

YVONNE

Mijn naam is Yvonne Kaaij.

Op latere leeftijd heb ik de switch gemaakt naar het vak van Pedicure. En wat een prachtig vak is het! Met veel plezier en zonder tijdsdruk verzorg ik uw voeten, waarbij het verhelpen en voorkomen van problemen voorop staat. Gekscherend zeg ik wel eens: “Hoe beroerder uw voeten er bij uw eerste bezoek uitzien, hoe beter!”.
Het is voor mij de uitdaging om uw voeten – samen met u – weer in een goede conditie te krijgen.

Bij mij kunt u terecht voor de behandeling van alle klachten (ingroei, likdoorn, eelt, kloven e.d.), maar ook voor een cosmetische verzorging of verwenbehandeling.
En als toetje is er altijd een ontspannende onderbeen- en voetmassage om een behandeling af te sluiten.

Bel, app, of e-mail voor meer informatie:
06 22 63 01 79 / info@vonkavoetzorg.nl