OVER ONS

MANDY

Mijn naam is Mandy Tak, eigenaresse van salon Skincare Noord-Holland.

Alweer 30 jaar ben ik gediplomeerd schoonheidsspecialiste. Mijn kennis van de huid is door de jaren enorm toegenomen door het volgen van veel theorie- en praktijktrainingen. De trainingen die ik o.a gevolgd heb zijn de Dermapen, bindweefselmassage, acné-specialisatie, fruitzuren en electro-coagulatie.

De passie voor dit mooie vak is in de jaren alleen maar gegroeid! Ik kijk goed naar de huid wat deze nodig heeft, om de huid(conditie) te kunnen verbeteren. Samen met de klant kan ik een behandelplan opstellen, om dit voor elkaar te krijgen. Het mooiste is om te zien dat er met de juiste producten thuis, en de juiste behandelingen in de salon zo’n fantastische huidverbetering kan ontstaan! Wat ik belangrijk vind in mijn werk, is dat de klant zich welkom en fijn voelt in de salon, en met alle vragen bij ons terecht kan!

LYNN

Mijn naam is Lynn.

Toen Mandy bij de opening van de salon, in februari 2019, iemand zocht om het team te versterken was ik de gelukkige. Vanaf mei 2019 ben ik werkzaam in dit prachtige bedrijf waar de klant voorop staat. Zelf vind ik tijd en begrip voor de klant erg belangrijk en het werken bij Skincare sluit daardoor erg bij mij aan.

Vanaf 2014 mag in mijzelf gediplomeerd Allround schoonheidsspecialiste noemen. Ik ben o.a. gespecialiseerd in Acne en bindweefselmassage. Mensen ontspanning bieden en helpen met huidproblemen is mijn passie. En natuurlijk blijven we niet stilstaan en leren we elk jaar weer wat bij. Zo kunnen wij blijven helpen en alles voor u eruit halen wat mogelijk is.

Hopelijk tot snel!

CHARLOTTE

Hallo, mijn naam is Charlotte.

Ik heb sinds juli 2023 mijn diploma Allround Schoonheidsspecialiste en kon eigenlijk meteen na het behalen daarvan starten bij Salon Skincare Noord Holland.

Ik was op zoek naar een leuke en leerzame werkomgeving en toevallig had Mandy een vacature open staan. Op 1 september 2023 ben ik op deze fijne, gezellige plek komen werken.
Zelf vind ik het helpen van klanten en het verbeteren van de huid erg belangrijk en fijn om te doen. Ontspanning hoort daar natuurlijk ook bij en dat komt terug in de massages die we tijdens de behandelingen geven. Tijdens mijn opleiding heb ik me hierin gespecialiseerd.

De grote variatie aan behandelingen die er is bij Salon Skincare Noord-Holland vind ik heel fijn. Voor iedere klant valt er veel te kiezen. Wat veel mensen niet weten is dat we ook jongens en mannen behandelen.
Ik heb al veel klanten tevreden de deur uit zien gaan en daar gaat het bij ons om!

Hopelijk tot ziens!